E-mail

Aanpak

'Wie ben ik?'

In mijn aanpak beschouw ik mijn klant niet zozeer als drager van een probleem, maar als compleet mens. Mijn aanpak is daarom altijd gericht op persoonlijke groei. En groei is alleen mogelijk als er zo nu en dan keuzes gemaakt worden. Soms is het maken van keuzes vrijwillig en soms is het noodzakelijk vanwege veranderde omstandigheden. In beide gevallen is het belangrijk dat er een keuze wordt gemaakt met overtuiging. En aan de basis van het vinden van die overtuiging ligt altijd de vraag: 'Wie ben ik, in relatie tot...?'. Bijvoorbeeld in relatie tot werk, loopbaan, collega's, leidinggevende. Maar de vraag kan ook zijn: 'Wie ben ik in relatie tot mijn partner, mijn gezondheid of ziekte, mijn familie en vrienden, of tenslotte tot mijzelf?'.

Ieder mens is anders en iedere ondersteuningsvraag is anders. Daarom vindt vooraf altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats waarin een inventarisatie gemaakt wordt van de hulpvraag en de aanpak. Op basis daarvan wordt een op maat gemaakte offerte geleverd.

Mijn werkgebied is geheel zuid Nederland, dus onder de grote rivieren. Omdat de meeste mensen zich het gemakkelijkst voelen in een vertrouwde omgeving, bezoek ik bij voorkeur mijn klanten aan huis. Als dat niet mogelijk of wenselijk is, wordt in overleg een locatie in de buurt van de woonplaats van de klant gevonden.

Wat kost het?  

Mijn standaard uurtarief is 75 euro excl. BTW per uur. Reistijd, reiskosten en andere bijkomende zaken zijn voor mijn rekening. U betaalt dus alleen de werkelijke gespreksuren. 

Voor particulieren hanteer ik geen vast tarief maar wordt het in overleg en naar draagkracht van mijn klant vastgesteld. Dat kan al beginnen vanaf 0 euro (gratis dus). Soms hebben mensen ondersteuning nodig bij een lastig probleem, maar is er geen geld beschikbaar. In dat geval zou het niet handig zijn om het ene probleem op te lossen en tegelijkertijd een ander (financieel) probleem te creëren. 

Neem voor een gratis kennismakingsgesprek contact op. We kunnen dan samen een inschatting maken van een redelijk en bij de situatie passend tarief.