E-mail

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching is zinvol bij:

  • Loopbaankoerswisseling
  • Problemen in de omgang met collega's, leidinggevenden of ondergeschikten
  • Veranderde omstandigheden zoals (dreigend) ontslag, maar ook in het geval van toegenomen werkdruk door bijvoorbeeld promotie of een nieuwe baan
  • Weinig voldoening door onvoldoende benutting van het potentieel
  • Re-integratie vanuit werkeloosheid
  • Langdurige ziekte en dreigende WIA
  • Stress, burnout, overspannenheid
  • Sollicitatietraining en begeleiding

Bij deze trajecten ligt altijd de vraag: 'Wie ben ik in relatie tot mijn werk/loopbaan?' aan de basis. Bij deze coachingstrajecten maak ik gebruik van verschillende testinstrumenten, maar gebruik ik de uitslagen daarvan nooit als eindconclusie, maar als hulpmiddel. De mens als uniek persoon staat altijd centraal. Ieder traject is daarom maatwerk.

Trajecten kunnen uiteenlopen van een korte loopbaancheck, meestal niet meer dan drie tot vier gesprekken van zo'n anderhalf uur, maar soms is intensievere begeleiding noodzakelijk zoals bijvoorbeeld na een langdurige burnout situatie.

Ieder mens is anders en iedere ondersteuningsvraag is anders. Daarom vindt vooraf altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats waarin een inventarisatie gemaakt wordt van de hulpvraag en de aanpak. Op basis daarvan wordt een op maat gemaakte offerte geleverd.

Wat kost het?  

Mijn standaard uurtarief is 75 euro excl. BTW per uur. Reistijd, reiskosten en andere bijkomende zaken zijn voor mijn rekening. U betaalt dus alleen de werkelijke gespreksuren. 

Voor particulieren hanteer ik geen vast tarief maar wordt het in overleg en naar draagkracht van mijn klant vastgesteld. Dat kan al beginnen vanaf 0 euro (gratis dus). Soms hebben mensen ondersteuning nodig bij een lastig probleem, maar is er geen geld beschikbaar. In dat geval zou het niet handig zijn om het ene probleem op te lossen en tegelijkertijd een ander (financieel) probleem te creëren. 

Neem voor een gratis kennismakingsgesprek contact op. We kunnen dan samen een inschatting maken van een redelijk en bij de situatie passend tarief.