E-mail

Personal coaching

Bij personal coaching ondersteun ik mensen met de meest uiteenlopende vragen. Dat kan een depressie of overspannenheid zijn, relatieproblemen, familieproblemen of problemen binnen de sociale omgeving. Maar ook zaken als rouwverwerking, (gevoelens van) eenzaamheid, hinderlijke verlegenheid, onvoldoende assertiviteit, psychische problemen of angsten.

De centrale vraag is ook hier steeds: 'Wie ben ik?' Belangrijke aandacht krijgt de relatie tussen het denken en de emotie. Hierdoor blijven emoties niet langer dingen die je overkomen, maar krijg je er zelf meer regie over. En daardoor krijg je ook meer regie over je leven, zodat je dat leven meer in overeenstemming kunt brengen met je eigen voorkeuren.

Ieder mens is anders en iedere ondersteuningsvraag is anders. Daarom vindt vooraf altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats waarin een inventarisatie gemaakt wordt van de hulpvraag en de aanpak. Op basis daarvan wordt een op maat gemaakte offerte geleverd.

 Wat kost het?  

Mijn standaard uurtarief is 75 euro excl. BTW per uur. Reistijd, reiskosten en andere bijkomende zaken zijn voor mijn rekening. U betaalt dus alleen de werkelijke gespreksuren. 

Voor particulieren hanteer ik geen vast tarief maar wordt het in overleg en naar draagkracht van mijn klant vastgesteld. Dat kan al beginnen vanaf 0 euro (gratis dus). Soms hebben mensen ondersteuning nodig bij een lastig probleem, maar is er geen geld beschikbaar. In dat geval zou het niet handig zijn om het ene probleem op te lossen en tegelijkertijd een ander (financieel) probleem te creëren. 

Neem voor een gratis kennismakingsgesprek contact op. We kunnen dan samen een inschatting maken van een redelijk en bij de situatie passend tarief.