E-mail

Pieter Stuurman

Tijdens mijn jarenlange inzet als HRM consultant bij verschillende bedrijven merkte ik dat mijn interesse en passie vooral lagen bij het persoonlijk begeleiden van werknemers. Mede vanwege mijn interesse en verdieping in de mechanismen van de menselijke psychologie, kon ik klanten met de meest uiteenlopende ondersteuningsvragen bijstaan. Enkele jaren geleden ben ik als re-integratieconsulent gaan werken en van daaruit ben ik gestart met Stuurman Coaching.

Zowel een koerswisseling in de loopbaan als meer gecompliceerde problematiek zoals burn-out situaties en psychische problemen behoren tot mijn ervaringsgebied.

In veel gevallen ligt achter een eenvoudige ondersteuningsvraag een diepere laag verborgen. Daarom heeft een ondersteuningstraject (lang of kort) vaak niet alleen een positief effect op het gebied van de specifieke hulpvraag, maar op het gehele welzijn en functioneren van mijn klant. Om die reden is mijn werkgebied in de loop der tijd verbreed en omvat het zowel loopbaancoaching als personal coaching.

In beide gevallen is volledige aandacht voor mijn klant de belangrijkste factor. Het is mijn ervaring dat met inlevingsvermogen, oprechte interesse, kennis, begrip en doelgerichtheid het meest efficiënte resultaat bereikt wordt.

 Wat kost het?  

Mijn standaard uurtarief is 75 euro excl. BTW per uur. Reistijd, reiskosten en andere bijkomende zaken zijn voor mijn rekening. U betaalt dus alleen de werkelijke gespreksuren. 

Voor particulieren hanteer ik geen vast tarief maar wordt het in overleg en naar draagkracht van mijn klant vastgesteld. Dat kan al beginnen vanaf 0 euro (gratis dus). Soms hebben mensen ondersteuning nodig bij een lastig probleem, maar is er geen geld beschikbaar. In dat geval zou het niet handig zijn om het ene probleem op te lossen en tegelijkertijd een ander (financieel) probleem te creëren. 

Neem voor een gratis kennismakingsgesprek contact op. We kunnen dan samen een inschatting maken van een redelijk en bij de situatie passend tarief.